Nardi Shijakut – Këngëtari që sheh me sytë e shpirtit

Karrjera ime me muziken vjen pas studimeve që kam kryer në Bergamo te italise për pianoforte
Bisedoi: Enea Cenko

-Si ka nisur karriera juaj si këngëtar ?
-Karrjera ime me muziken vjen pas studimeve që kam kryer në Bergamo te italise për pianoforte.
-Sa kohë keni që këndoni ?
-Karriera si këngëtar ka nisur rreth 10 vite me parë.
-Ju pelqejnë më shumë kënget balada apo ato me ritem ?
-Zhaneri që përformoj më shumë janë baladat dhe kënget popullore qytetare.
-Si jeni ndjere me kengetaret që keni bashkëpunuar dhe kush janë ata ?
-Mardhenja me koleget është shumë e mirë vecanerisht me disa prej tyre si p.sh. Xhavid Dedej, Andi Shkoza, Denisa Gjeze,Valbona Mema dhe shume te tjere….
-Planet e juaja për të ardhmen ?
-Po punoj me nje projekt qe do të dali besoj në fund të vitit dhe shpresoj të jetë i suksesshëm. Do të doja të isha pak i rezervuar persa i perket kësaj pjese.
-Pushimet. a i keni kaluar apo ende jo ?
-Pushimet i kalova në Greqi, mund të them se u kënaqa shume në shoqerine e familjes dhe miqve të mij.
-Falenderimi juaj, per kë do te shkonte?
-Falenderime te vecanta shkojne per Xhavid Dedejn qe kemi tashme bashkepunime prej 5 vitesh neper dasma dhe evente te ndryshme.
-Mardhenia juaj me koleget ?
-Nje mardhenie shumë e mirë dhe e shkelqyer.
-Faleminderit Nardi dhe ju urojme suksese në jeten dhe punën tuaj !
Faleminderit dhe Ju per intervisten shumë respekt per Gazeten “Nacional”, për Radion dhe Tv Online “Nacional.”